15 000 евро са платили от Продължаваме промяната на карикатуриста Чавдар

...
15 000 евро са платили от Продължаваме промяната на карикатуриста Чавдар
Коментари Харесай

ПП платили 15 000 евро за карикатурата на Бойко и Пеевски

15 000 евро са платили от " Продължаваме промяната " на карикатуриста Чавдар Николов, с цел да разпространяват неговата подигравка за Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Това излиза наяве от обява на Николай Хаджигенов във фейсбук. Ето какво споделя той:

„ Когато имаш три милиона единствено черна каса, какво са едни 15 000€ за шерване на карикатурата на Чавдар Николов. Ще ми се да са му я платили. Авторът заслужава ". 

Под поста му обаче се срещат значително сериозни отзиви.

„ Според мен карикатурата ще има резултат върху част от гласоподавателите и ще накара някои от тях да отидат да гласоподават. А методът да накарате повече хора да гласоподават за вас не е като критикувате тези, които се пробват да усилят изборната интензивност ”, написа му Петър Гецов.

Много е значимо всички да се нахвърлят върху Демократична България и Политическа партия, с цел да се обезпечи комфорт на Бойко и Делян! Дерзайте! ”, споделя пък Звезделин РАнгелов.

„ Като " отровното трио " не спирах да Ви се удивлявам. Толкова храброст и мощ, такава героизъм... Сега Ви се радват, най-вече от обкръжението на баце и компания. Браво, затворихте кръга ”, споделя и Николай Стоянов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР